SUDĖTIS:
100% | medaus |
100% | kreminio medaus gamybos technologijos |
SUDĖTIS:
100% | medaus |
100% | kreminio medaus gamybos technologijos |
Kreminis medus - ant duonos riekės, tiesiai į vaisių kokteilį ar tiesiog lyžt nuo šaukšto.
Visi džiaugiamės vasara ragaudami skystą, varvantį medų. Praėjus kiek laiko, medus kristalizuojasi, t.y. sukietėja. Tai vyksta dėl meduje esančios gliukozės ir fruktozės santykio. Bet mes ne apie tai. Daugelis nemėgsta kieto, sunkiai pakabinamo medaus, todėl yra technologija, medų paversti kreminiu, švelniu. Kreminis medus gaunamas tam tikrą laiką sukant skystą medų, ir suardžius medaus kristalizaciją, jis tampa lengvai tepamu, burnoje tirpstančiu medumi. Šis švelnaus skonio medus pakutens kiekvieno smaližiaus gomūrį. O tai, jog meduje yra išsaugomos visos medaus gerosios sąvybės - tik dar labiau skatina rinktis šį produktą.
*Kreminis medus – kelis kartus iki kremo konsistencijos išsuktas medus, kuris ilgam išlieka švelnios, kreminės konsistencjos.
*Medaus desertus laikyk sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
*Rekomenduojama medaus deserto nelaikyti šaldytuve, taip jis išliks lengvai tepamas, ir kreminės konsistencijos
Medaus deserte kardus pasiruošę laukia
100% patyrusių bičių medaus
0%blogos savijautos