Išlaisvink savąjį kulinarą!
Aprašymas Šis receptas toks greitas, o panaudojimo galimybių daugybė. Gardink citrinų ir medaus glotnučiu blynus. Kepk trupininius pyragus ar pyragaičius, o gal tiesiog saldžiai smaguriauk…
Skaityti daugiauAprašymas Kas gali atsispirti šiam pagardui, kuris tinka ne tik prie mėsytės, bet ir įmantriausiems sumuštiniams, kaip pagardas prie žuvies patiekalų, ar naminio mėsainio. JUMS…
Skaityti daugiauAprašymas Moliūgas ir medus – aštraus mėgėjui. Moliūgas iš savęs neturi labai stipraus skonio, tačiau jį pagardinus medaus ir prieskonių marinatu – pajausi tikrą skonių…
Skaityti daugiauAprašymas Karamelizuoti migdolai – kas gali atsispirti šiam traškiam, lipniai saldžiam, ir saiko jausmą mus priverčiančiančiam prarasti užkandžiui? Aš tai tikrai negaliu. Todėl ir dalinuosi….
Skaityti daugiauAprašymas Iš pirmo žvilgsnio atrodo gan sudėtingas gaminys, bet man, nemėgstančiai sudėtingų kepinių pavyko. 100% Pavyks ir Jums! Jums reikės: 2 pakelių sausų mielių (po…
Skaityti daugiauŠandien labai paprastai ir greitai. Moliūgų sėklos, glazuruotos meduje. Ir suteikiant pikantiškumo, apibarstytos jūros druska. Beje, atradau moliūgą, kurio sėklas galima valgyti su luobele. Pasirodo…
Skaityti daugiauAprašymas Ar daug iš jūsų nemėgstate alyvuogių? Manau galiu jūsų nuomonę šiek tiek pakeisti. Pabandykite marinuoti alyvuoges patys. Skonis pasakiškas. Marinatui rekės: 1 valg. š….
Skaityti daugiauNaminį barbekiu padažą gali pasigaminti kiekvienas savo namuose. Jis nėra pilna kopija prekybos centruose randamo barbekiu padažo. Tačiau pilnai pateisino mano lūkesčius. Siūlau ir Tau…
Skaityti daugiauAprašymas Greitas, rabarbarų-vyšnių trupyniuotis tiks penktadienio vakarui, ar šiaip norint palepinti save. Jį gali kabinti tiesiog iš kepimo formos. Taip pat reikės: Kantrybės…
Skaityti daugiauKurkime skonį kartu.