Išlaisvink savąjį kulinarą!
Aprašymas Kas gali atsispirti šiam pagardui, kuris tinka ne tik prie mėsytės, bet ir įmantriausiems sumuštiniams, kaip pagardas prie žuvies patiekalų, ar naminio mėsainio. JUMS…
Skaityti daugiauAprašymas Gaivi, lengva, švelniai saldi! Tiesiog tikra braškių panakota. Desertas vasarai, nors tinka ir bet kuriam savaitgaliui ar šventei, nes pagaminama labai greitai. Ir kalorijų…
Skaityti daugiauAprašymas Šis receptas toks greitas, o panaudojimo galimybių daugybė. Gardink citrinų ir medaus glotnučiu blynus. Kepk trupininius pyragus ar pyragaičius, o gal tiesiog saldžiai smaguriauk…
Skaityti daugiauAprašymas Moliūgas ir medus – aštraus mėgėjui. Moliūgas iš savęs neturi labai stipraus skonio, tačiau jį pagardinus medaus ir prieskonių marinatu – pajausi tikrą skonių…
Skaityti daugiauAprašymas Karamelizuoti migdolai – kas gali atsispirti šiam traškiam, lipniai saldžiam, ir saiko jausmą mus priverčiančiančiam prarasti užkandžiui? Aš tai tikrai negaliu. Todėl ir dalinuosi….
Skaityti daugiauAprašymas Kol pavasario vakarais vis aplanko šaltukas, norisi susisiausti į antklodę ir mėgautis gardžiu karštu gėrimu. Į Kalėdinį šurmulį nunešantis aromatingas gėrimas atpalaiduos, pakutens gomūrį,…
Skaityti daugiauAprašymas Iš pirmo žvilgsnio atrodo gan sudėtingas gaminys, bet man, nemėgstančiai sudėtingų kepinių pavyko. 100% Pavyks ir Jums! Jums reikės: 2 pakelių sausų mielių (po…
Skaityti daugiauŠandien labai paprastai ir greitai. Moliūgų sėklos, glazuruotos meduje. Ir suteikiant pikantiškumo, apibarstytos jūros druska. Beje, atradau moliūgą, kurio sėklas galima valgyti su luobele. Pasirodo…
Skaityti daugiauAprašymas Ar daug iš jūsų nemėgstate alyvuogių? Manau galiu jūsų nuomonę šiek tiek pakeisti. Pabandykite marinuoti alyvuoges patys. Skonis pasakiškas. Marinatui rekės: 1 valg. š….
Skaityti daugiauAPRAŠYMAS Kuris Kūčių stalas neapsieina be kisieliaus? Lengvai ir greitai – „Spanguolinis be spanguolių” Jums reikės: 3 valg. š. Krakmolo 3 valg. š. medaus su…
Skaityti daugiauKurkime skonį kartu.