Bičių vaško žvakė ,,Kiaušinaitis,,

Bičių vaško žvakė

4.80 

APRAŠYMAS

SUDĖTIS:

99 % Natūralus bičių vaškas
1% Medvilninė dagtis

Bičių vaško žvakė Velykų stalui suteiks jaukumo, sukurs malonią ir jaukią atmosferą. O šventinis stalas puoštas bičių vaško žvakėmis dar ir kambarį nuspalvina maloniu aromatu. Bičių vaško žvakė Velykoms - puošta pavasariškais žiedais, kiaušinio formos tiks ir dovanai, ir šventinio stalo serviravimui.

Apie žvakę:

  • Viena bičių vaško žvakė, kiaušinio formos. Matmenys: Aukštis ~ 87 mm, skersmuo ~ 56 mm; Degimo laikas: ~840 min. 

Ar žinojai, kad bičių vaškas yra viena iš tų medžiagų, kuri gali atkartoti net įmantriausias formas. Gaminant jas, kartais ir architektu gali pasijausti. Kiekvienas linkis, įtrūkimas, ar užapvalinimas, suteikia dar daugiau natūralumo. Tokiu šedevru serviruotas vakarienės stalas suartina, suteikia jaukumo ir gardžiai kvepia. 

Beje, ar teko girdėti, jog bičių vaškas degdamas grynina orą, nesmilksta, ir neišskiria nuodingų medžiagų, kaip tai daro dauguma nenatūralių žvakių.

Bičių vaško žvakės priežiūra

Prieš uždegdamas nuimk visas etiketes ar dekoracijas. Ištiesink dagtį. Kad žvakė lygiai degtų, padėk ją ant lygaus, nedegaus paviršiaus. Geriausia ant stiklinio ar kitokio, žvakėms skirto padėkliuko. Karts nuo karto pakirpk dagtį, tada žvakė degs vienodžiau, ir tuo pačiu ilgiau. Žvakė saugiai dega, kai knatas nukirptas iki 1cm. Rekomenduojama žvakę deginti valandą, arba bent jau kol nudegs lygiai paviršius. Tada užpūsti, ir kitam kartui pakirpus knatą, vėl mėgautis žvakės šiluma.

Viską gaminame savomis rankomis, tad kartais gali tekti palaukti. Žvakes pristatysime per 1-5 darbo dienas, priklausomai nuo susidariusios užsakymų eilės.

Kyla klausimų? Nori skubiau gauti siuntą? Kreipkis telefonu: +37069450752, ar el.paštu: info@kitchenhoney.lt

 

Saldžiausi linkėjimai!

Bičių vaško žvakėje atsiskleidžia

100%Natūralus bičių vaškas

100%Jaukios atmosferos

~ 840 minMalonaus medaus kvapo