Nežinai ką gaminti šiandien?

Mes padėsim Tau pasirinkti tinkamą produktą ir priderinsim receptą – kurį gaminsi su malonumu vėl ir vėl.

Siųsti užklausą

Kodėl kreminis medus? Tam, kad lengviau paimtum šaukšteliu, lengviau užteptum ant norimo produkto, lengviau pajustum švelnų skonį. Kreminis medus gaminamas labia paprastai. Kriztalizacijos metu (kai medus pradeda stingti), maišant yra suardoma kristalizacija. Taip medus išlieka legvos kreminės konsistencijos. Medus su liofilizuotomis uogomos ar žolelėmis.O kas ta liofilizacija? Liofilizacija ( angl. freeze drying) - procesas, kai produktai yra užšaldomi labai žemoje temperatūroje ir vakuumo pagalba iš jų pašalinama iki 97% vandens. Iš 100g šviežių uogų išeina apie 10g liofilizuotų. Tai rodo, jog mažame šaukštelyje medaus su liofilizuotom uogom ar žolelėm apstu vitaminų, angliavandelių bei mineralų. Tikras energijos užtaisas. Sprendimas sujungti medų ir liofilizuotus produktus nėra naujas išradimas. Kiekvienas gamintojas turi savo technologijas bei gamybos būdą. Kodėl rinktis šį produktą? Tai daugiau nei du viename. Medus nuo seno naudojamas kaip cukraus pakaitalas, savyje turintis daug vitaminų ir mineralų. O jį sujungus su visiškai savo vitaminų ir gerųjų savybių nepraradusiais uogomis ar vaisiais - gaunamas puikus derinys, kurį naudoti įvairiuose patiekaluose dar lengviau. Kaip vartoti medų su liofilizuotais produktais? Daugelis kreminį medų su liofilizuotais produktais vartoja vietoje saldumynų. Užtenka pakabinti šaukštelį ir gardus skonis jau tavo burnoje. Kiti mėgsta gardinti arbatą, teptis ant duonos. Kitchoney rekomenduoja naudoti kaip pagardą prie sūrio, blynų. Naudok kepiniuose, padažuose, kokteiliuose. Viskas tavo rankose, tiesiog išlaisvink savąjį kulinarą. Kad ir koks produkto panaudojimo būdas tau tinkamas, skonio ilgai nepamirši.