Nežinai ką gaminti šiandien?

Mes padėsim Tau pasirinkti tinkamą produktą ir priderinsim receptą – kurį gaminsi su malonumu vėl ir vėl.

Siųsti užklausą

Dažniausiai medų vartojame peršalus, suskaudus gerklei, ar saldiname arbatą. O ar kada pagalvojote kokius kulinarinius šedevrus galima pagaminti naudojant medų? Gaminti marinatus, padažus, gardinti kokteilius, kepti skanėstus ir dar daug daugiau. 

SKAITYTI DAUGIAU

Kodėl gi nepasinaudojus medaus galybe virtuvėje? Jis ne tik pakeis cukrų jūsų racione, bet medų atrasite iš naujo, kaip netikėtą bet savitą ingredientą patiekaluose. Medaus rūšių yra įvairių, kurios skiriasi ne tik spalva ar skoninėmis sąvybėmis, bet ir kristalizacija (kietėjimu), bei sudėtimi. Tuo pasinaudojus, virtuvėje galite tapti tikrais kūrėjais. Atrodo viskas paprasta kaip nulaižyti medaus šaukštelį. O kur dar įvairios naminės kaukės, losjonai, kurias praturtina medus. Net miego kokybę pagerinti galintis šis bičių kūrinys.