Pristatymas

0,00 Eur – pristatymo kaina, kai užsakymo suma didesnė nei 25 Eur.

Apie Mus

JUOKIAMĖS, KURIAME MEDAUS RECEPTUS IR GAMINAME VISKĄ, KAS PAKUTENS JUMS GOMŪRĮ IR UŽKURS LIEŽUVIO RECEPTORIUS

dovanu_rinkinukas_kepk_sausainius

Kreminis medus

Kitchenhoney medus atsirado ne be reikalo, o su dideliu užmanymu būti naudojamas žmonių ištisus sezonus, kepiniuose ir padažuose, ant duonos riekės ar puodelyje arbatos. Visuomet pasiekiamas tarp tarškančių virtuvės puodų, pirmose kiekvienos šeimininkės ar šeimininko spintelių lentynose.

Ieškodami naujų medaus variacijų žmogaus receptoriams, nusprendėme medų išsukti kelis kartus iki kreminės konsistencijos bei paskaninti įvairiomis liofilizuotomis uogomis. Taip Kitchenhoney medus tapo tikru medaus desertu, niekuomet nepavirstančiu kietu medaus luitu.

Vis ieškome naujų medaus ir uogų derinių, ragaujame, testuojame naujus medaus skonius. Kuriame ir naujus receptus. O kartais užtenka tik vieno mūsų medaus deserto šaukštelio, kurio paragavus, medų atrandi iš naujo. Pasinerk į skonių jūrą ir Tu! Paragauk vieną, du o gal visus mūsų kuriamus produktus.

bitininkai_karolina_ir_jistinas_kitchoney

APIE BITYNĄ

Mūsų medus yra surenkamas Pamažupių kaimo bityne (Pasvalio rajonas) ir keliauja iš kartos į kartą. Čia bitės laikomos senoviniuose (dadano) ir šių dienų daugiabučiuose, daugiaaukščiuose aviliuose kuriuose savo užimtus gyvenimus gyvena 60 bičių šeimų. Kasmet bičių šeimų daugėja, medaus išgavimas spartėja. Modernizuojame tiek medaus gavimo procesus, tiek jo išpilstymą.

bitynas_kitchoney_

Nors medaus sezonas atrodo trumpas, tačiau jam ruošiamės ištisus metus: valome korius, įvieliname avilių rėmelius, lydome vašką. Vėliau bites maitiname, o atšilus orams – apžiūrime avilius, valome, plečiame lizdus. Rudeniop, kai visa gamta baigia nužydėti ir bitės nepailstamai ieško darbo, leidžiame jas pasiganyti po specialiai auginamus medingus augalus (augalai, duodantys daug nektaro).

bitynas_kitchoney_karolina_ir_justinas

Dar ir šiandien neatsistebime bičių gyvenimu: jo kompleksiškumu ir miniatiūrine, tačiau kartu tobula, gamtos sutverta sistema, kuria žavimės ir iš kurios mokomės kasdien. Tik paragavę pajausite bičių ir žmogaus sinergiją, slypinčią kiekviename, natūralaus medaus deserte.

Vis ieškome naujų medaus ir uogų derinių, ragaujame, testuojame naujus medaus skonius. Kuriame ir naujus receptus. O kartais užtenka tik vieno mūsų medaus deserto šaukštelio, kurio paragavus, medų atrandi iš naujo.

kreminis_medus_be_priedų

KREMINIS MEDUS

Kreminis medus su cinamonu ir obuoliais. Tradicinis skonis primins kepamo obuolių pyrago skonį.

Medus su liofilizuotais obuoliais ir cinamonu

medus_su_juodaisiais_serbentais

JUODIEJI SERBENTAI

Kreminis medus su liofilizuotomis braškėmis ir kokosu. Švelniai egzotiškas medaus desertas. Skani dovana.

Medus su imbieru ir citrina - trijų super produktų derinys. Aštriai gaivinantis, ir visada nuraminantis skaudančią gerklę.

Medus su imbieru ir citrina