,,Cremoso,,

Kreminis medus be priedų

4.30 

APRAŠYMAS

SUDĖTIS:

100 % Bičių medus
100 % Kreminio medaus gamybos technologija

Kreminis medus - ant duonos riekės, tiesiai į vaisių kokteilį ar tiesiog lyžt nuo šaukšto.

Visi džiaugiamės vasarą ragaudami skystą, varvantį medų. Praėjus kiek laiko, medus kristalizuojasi, t.y. sukietėja, jame atsiranda juntami medaus kristalai (primena cukraus granules). Tai vyksta dėl meduje esančios gliukozės ir fruktozės santykio. Bet mes ne apie tai. Daugelis nemėgsta kieto, sunkiai pakabinamo medaus, todėl yra technologija, medų paversti kreminiu, švelniu. Kreminis medus gaunamas tam tikrą laiką sukant skystą medų, ir suardžius medaus kristalizaciją, jis tampa lengvai tepamu, burnoje tirpstančiu medumi. Šis švelnaus skonio medus pakutens kiekvieno smaližiaus gomūrį. O tai, jog meduje yra išsaugomos visos medaus gerosios sąvybės - tik dar labiau skatina rinktis šį produktą.

 

*Kreminis medus – kelis kartus iki kremo konsistencijos išsuktas skystas medus, kuris ilgam išlieka švelnios, kreminės konsistencjos.

*Medaus desertus laikyk sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

*Rekomenduojama medaus deserto nelaikyti šaldytuve, taip jis išliks lengvai tepamas, ir kreminės konsistencijos

Nori paragauti kreminio medaus su skoniais? Užsuk ir išssirink: https://kitchenhoney.lt/medaus-rusis/medaus-misiniai/

Viską gaminame savomis rankomis, tad kartais gali tekti palaukti. Užsakymą išsiųsime per 1-5 darbo dienas, priklausomai nuo susidariusios užsakymų eilės.

Visada gali į mus kreiptis iškilusiais klausimais ir pageidavimais! 

Telefonu: +37069450752, ar el.paštu: info@kitchenhoney.lt

 

Saldžiausi linkėjimai!

 

Kreminio medaus indelyje laukia

100% bičių medaus

100%švelnumo, kremiškumo