„Braškių panakota“

Medus su braškėmis ir kokosu

Išvalyti

APRAŠYMAS

SUDĖTIS:

90% Medus
5% Liofilizuotos braškės
5% Liofilizuoti kokosai

Medus su braškėmis ir kokosu.  Šis, trijų, vienas kitą tobulai papildančių skonių junginys - tikra pagunda. Tai skonių iššūkis, kuris pakutens visus liežuvio receptorius. Vien atidarius medaus deserto stiklainiuką, braškių ir medaus aromatas gražina į vasarą, o kokoso poskonis - praturtina egzotika. Medus su braškėmis ir kokosu, dar neatrastas derinys. Ragauti noris dar ir dar.

Mėgaukis šiuo desertu tepdamas jį ant sūrio, gardink vaisių kokteilius. Skanauk su blynais savaitgalio rytais. Tepk ant skrebučio. Gardink košes ar tiesiog arbatos puodelį. Ir nepamiršk pačio paprasčiausio, bet visų mėgstamiausio medaus desertų panaudojimo būdo. Kabink jį šaukštais, ir lėtai lėtai nulaižyk, pajausdamas visus skonius liežuvio receptoriais.

Medaus desertas jau seniai pamiltas mūsų mažųjų smaližių. O lengvai tepamas, švelnus, burnoje tirpstantis medaus desertas, tikrai pasižymi sveikesne sudėtimi, nei dauguma saldumynų.

*Kreminis medus – kelis kartus iki kremo konsistencijos išsuktas medus, kuris ilgam išlieka švelnios, kreminės konsistencjos. Medus papildytas liofilizuotomis uogomis, tampa dar vertingesnis.

*10g liofilizuotų (žemoje temperatūroje džiovintų) uogų atitinka 100g šviežių uogų maistinės vertės, o tai rodo, jog visos uogų gerosios sąvybės išlieka. Šitaip kreminis medus praturtintas tiek skoninėmis, tiek kvapo tiek ir naudingosiomis sąvybėmis, kurios atsinešamos su uogomis ir kitais liofilizuotais ingredientais. Dabar tikrai negalėsi pasakyti, jog nemėgsti medaus!

*Medaus desertus laikyk sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

*Rekomenduojama medaus deserto nelaikyti šaldytuve, taip jis išliks lengvai tepamas, ir kreminės konsistencijos.

Nori paragauti kitų skonių? Užsuk ir išssirink: https://kitchenhoney.lt/medaus-rusis/medaus-misiniai/

 

Stiklainėlyje susitinka:

5%į vasarą nunešančios braškės

90%lietuviškas medus

5%egzotiškas kokosas