„Visagalis duetas“

Medus su imbieru ir citrina

Išvalyti
5.30 

APRAŠYMAS

SUDĖTIS:

97% medaus
2% citrinos
1% imbiero

Medus su imbieru ir citrina. Trys subalansuoti skoniai, kurie tiks ne tik šaltuoju sezonu.

Mėgaukis šiuo medaus desertu gardindamas padažus, marinuok vištytę, ar laižyk šaukštelį po šaukštelio, kai pajausi lengvą peršalimą. Imbieras lengvai ,,kanda,, liežuvio šaknelę, citrina pakutena liežuvio kraštelius, o medus sujungia šiuos du visagalius produktus.

Medus su imbieru ir citrina, jau seniai pamiltas vyresniųjų. Tad yra naudojamas ir prie arbatos puodelio, ir gaminant virtuvėje.

*Kreminis medus – kelis kartus iki kremo konsistencijos išsuktas medus, kuris ilgam išlieka švelnios, kreminės konsistencjos. Medus papildytas liofilizuotomis uogomis, tampa dar vertingesnis.

*10g liofilizuotų (žemoje temperatūroje džiovintų) uogų atitinka 100g šviežių uogų maistinės vertės, o tai rodo, jog visos uogų gerosios sąvybės išlieka. Šitaip kreminis medus praturtintas tiek skoninėmis, tiek kvapo tiek ir naudingosiomis sąvybėmis, kurios atsinešamos su uogomis ir kitais liofilizuotais ingredientais. Dabar tikrai negalėsi pasakyti, jog nemėgsti medaus!

*Medaus desertus laikyk sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

*Rekomenduojama medaus deserto nelaikyti šaldytuve, taip jis išliks lengvai tepamas, ir kreminės konsistencijos.

Nori paragauti kitų skonių? Užsuk ir išssirink: https://kitchenhoney.lt/medaus-rusis/medaus-misiniai/

 

Stiklainyje kardus pasiruošę laukia

97% patyrusių bičių medaus

2% akis primerkiančios citrinos

1%aštrialiežuvio imbiero

0%blogos savijautos