Šokoladas su žiedadulkėmis ,,RUBY,,

Ruby pieninis šokoladas 30 g

5.35 

APRAŠYMAS

SUDĖTIS:

2% Bičių Žiedadulkės
1,6 % Chia (ispaninio šalavijo) sėklos
1,5 % Liofilizuotos avietės

Šokoladas su žiedadulkėmis ruby - desertas, kai norisi kažko skanaus, bet ne tokio nuodėmingo. Paragavus pajausi lengvą aviečių rūgštelę, bei traškias chia sėklų natas. Žiedadulkės šokoladui suteikia ne tik subtilų poskonį, bet ir energijos tau. Šiuo šokoladu pakutensi visus liežuvio receptorius.

Šokoladas kompaktiško, 30 g svorio, tad tikrai nesuvalgysi visos plytos vienu prisėdimu. Šokoladas su žiedadulkėmis ruby puikiai tiks kaip dovana ar jos dalis. Tai rankų darbo šedevras, kuriame atsiskleidžia įvairiausi skoniai ir tekstūros.

SUDEDAMOSIOS DALYS: cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, pieno milteliai, kakavos masė; bičių žiedadulkės (2%), chia (ispaninio šalavijo) sėklos (1,6%), liofilizuotos avietės (1,5%), emulsiklis: sojų lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, vanilės ekstraktas. 

Maistingumo deklaracija 100g: Energinė vertė: 485kcal/2029kJ. Riebalai 31,44g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18,57g; angliavandeniai 43,44g iš kurių cukrų 42,38g; skaidulinės medžiagos 1g; baltymai 8,55g; druska 0,22g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 47%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 26%. Be pridėtinių augalinių riebalų. 

Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.

Sukurta bendradarbiaujant su šeimos verslu Laroche

Žaisminga pakuotė yra perdirbama, o spaudai naudotas sojų rašalas. 

 

Kas yra ruby šokoladas?

  • Ruby šokoladas tai ketvirtoji šokolado rūšis išvesta ir sukurta Belgų-Šveicarų kompanijos „Barry Callebout“, turinčios daugiau kaip 100 metų patirtį.  
  • Iki šiol buvo trys šokolado rūšys: tamsusis, pieniškas ir baltas. Ružavas Ruby šokoladas nuo 2017 metų oficialiai yra ketvirtoji rūšis. Šokoladas pavadinimą „Ruby“ (rubinas) gavo dėl savo ryškios ružavos spalvos. Svarbu paminėti, jog ši spalva yra natūrali ir be pridėtinių dažiklių.
  • Ruby šokoladas gaminamas iš kakavos vaisių pupelių augančių Dramblio Kaulo Krante, Ekvadore ir Brazilijoje. Tai tai skirtinguose regionuose Vakarų Afrikoje ir Pietų Amerikoje augusių vaisių mišinys.
  • Skonio savybės kaip ir spalva yra išskirtinės. Tekstūra: glotnus ir kreminis, kažkas tarp pieniško ir balto šokolado. Skonis pasižymi uogų vaisiškumu ir rūgštumu, jaučiamas šviežumas.

Apie žiedadulkes

  • Žiedadulkės – tai smulkios augalų žiedų dulkelės (vyriškos lytinės augalinės ląstelės) sulipdytos į mažus žirniukus. Visa tai atlieka bitės, ir parneša tiesiai į avilį ant savo kojelių. Žiedadulkės bitėms reikalingos kaip maisto medžiaga, bei dėl savo sudėties tam, kad išlaikytų stiprią bičių šeimą. Žmogaus organizmui jos taip pat yra naudingos ir padeda ne tik stiprinti imuninę sistemą, ar atsigauti po ligos, bet ir skatina susikaupimą, padeda nuo nemigos. Jose gausu vitaminų bei mokroelementų, aminorūgščių.
  • Žiedadulkių rekomenduojama suvartoti apie 1 valg. šaukštą per dieną suaugusiam. Vaikui rekomenduojama suvartoti tiek gramų, kiek jam yra metų. Vartoti pirmoje dienos pusėje.
  • Kaip vartoti? - Užgerti vandeniu / Skaninti jogurtą / Įmaišyti į košę / Pagardinti uogų ar vaisių kokteilį.

 

Saldžiausi linkėjimai!

 

 

 

Šokoladas sutalpina

100%Pasimėgavimo

100%Dovanos įdėjos