Aprašymas
Taip pat reikės:
Kantrybės nulupant rabarbarus
Laiko luktelti, kol pyragas pravės, nes liežuvio nudegimas garantuotas
Gaminame
Rabarbarus nulupame, supjaustome kubeliais. Vyšnias, rabarbarus, cinamoną, 2 š. paprasto medaus, bei 1 š. medaus su imbieru ir citrina dedame į puodą, ir kaitiname kol ištirps medus. Išjungiame ir ataušiname. Miltus, 1 š. medaus, avižines kruopas ir sviestą sutriname iki trupinių. Kepimo formą galime pabarstyti miltais ar tuo pačiu miltų ir sviesto mišiniu.
Dedame rabarbarų ir vyšnių mišinį, apibarstome trupiniais. Kepame 180°C orkaitėje apie 30-40 min, kol gražiai apskrus, o rabarbarų ir vyšnių uogienė ims putoti iš karščio.
Megaujamės su ledais, graikišku jogurtu ar tiesiog nuodėmingai valgome vieną.