„Obuolių pyragas“

Medus su cinamonu ir obuoliais

Išvalyti
5.15 

APRAŠYMAS

SUDĖTIS:

90% Medus
5% Liofilizuoti obuoliai
5% Cinamonas

Medus su cinamonu ir obuoliais. Tai trijų skonių derinys, kuris iškart primins kepamo obuolių pyrago skonį ir kvapą. Sentimentais apipintas derinys pakutens visus liežuvio receptorius.  Vien atidarius medaus deserto stiklainiuką, užuodi cinamono ir medaus kombinaciją, o paragavus pajunti lengvą obuolių rūgštelę

Mėgaukis medaus su cinamonu ir obuoliais desertu, tepdamas jį ant sūrio, gardink vaisių kokteilius. Skanauk su blynais savaitgalio rytais. Tepk ant skrebučio. Gardink košes ar tiesiog arbatos puodelį. Ir nepamiršk pačio paprasčiausio, bet visų mėgstamiausio medaus desertų panaudojimo būdo. Kabink jį šaukštais, ir lėtai lėtai nulaižyk, pajausdamas visus skonius liežuvio receptoriais.

Ši kombinacija jau seniai pamilta mūsų mažųjų smaližių. O lengvai tepamas, švelnus, burnoje tirpstantis medaus desertas, tikrai pasižymi sveikesne sudėtimi, nei dauguma saldumynų.

*Kreminis medus – kelis kartus iki kremo konsistencijos išsuktas medus, kuris ilgam išlieka švelnios, kreminės konsistencjos. Medus papildytas liofilizuotomis uogomis, tampa dar vertingesnis.

*10g liofilizuotų (žemoje temperatūroje džiovintų) uogų atitinka 100g šviežių uogų maistinės vertės, o tai rodo, jog visos uogų gerosios sąvybės išlieka. Šitaip kreminis medus praturtintas tiek skoninėmis, tiek kvapo tiek ir naudingosiomis sąvybėmis, kurios atsinešamos su uogomis ir kitais liofilizuotais ingredientais. Dabar tikrai negalėsi pasakyti, jog nemėgsti medaus!

*Medaus desertus laikyk sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

*Rekomenduojama medaus deserto nelaikyti šaldytuve, taip jis išliks lengvai tepamas, ir kreminės konsistencijos.

Nori paragauti kitų skonių? Užsuk ir išssirink: https://kitchenhoney.lt/medaus-rusis/medaus-misiniai/

 

 

Stiklainėlyje atsiskleidžia:

5%obuolių rūgštelė

90%lietuviško medaus aromatas

5%pikantiškasis cinamonas