fbpx

Pristatymas

0,00 Eur – pristatymo kaina, kai užsakymo suma didesnė nei 35 Eur.

Naminis barbekiu padažas

INGREDIENTAI

4 vnt Dideli svogūnai
3 skiltelių Česnakas
0,5 puodelio Vanduo
6 valg. š. Natūralus Kečupas
4 valg.š. Medus
2 valg.š. Obuolių vyno actas
Pagal skonį Druska/Pipirai
vasaros_ziedu_medus_kitchenhoney

„Aukso luitas“ Vasara

Žiūrėti
 

Naminį barbekiu padažą gali pasigaminti kiekvienas savo namuose. Jis nėra pilna kopija prekybos centruose randamo barbekiu padažo. Tačiau pilnai pateisino mano lūkesčius. Siūlau ir Tau išbandyti daug laiko gamybai neatimantį griliaus sezono pažibą.

 

Jums reikės:

4 didelių svogūnų

3 skiltelių česnako

0,5 Puodelio vandens

6 valg. š. (galima daugiau) Natūralaus Kečupo (naminis ar pirktas be jokių priedų)

4 valg. š. Grikių medaus (gali būti ir kitas, skystas ar susikristalizavęs)

2 valg. š. Obuolių vyno acto

Druskos

Pipirų

 

barbekiu_adazas

Supjaustome svogūnus gana stambiais kubeliais. Susmulkiname česnaką. Į keptuvę dedame svogūnus, česnaką, pilame vandenį. Apie  5 min kaitiname, kol svogūnai šiek tiek suminkštės. Dedame visus likusius ingredientus. Verdame vis pamaišydami, kol padažas pradės tirštėti. Nuimame nuo ugnies, susmulkiname blenderiu iki norimos konsistencijos. Atšaldome ir supilstome į norimus indelius. Laikome šaldytuve kelias dienas, nors kam laikyti, juk galime panaudoti iš karto. Griebk mėsytės gabalėlį, daržovių iešmelį ir tepk, glazuruok, o gal ir pikantiškus makaronus pagamink.

P.S. Kas nemėgsta aštraus grikių medaus skonio, naudokite švelnesnį, šviesų medų.

Skanaus!

Kiti receptai