Kava su medumi ir cinamonu – derinys, kuriame susijungia kavos teikiama energija, natūralus medaus saldumas ir šildantis, tonizuojantis cinamono poveikis. Tai sveikesnė alternatyva įprastai kavai…
Skaityti daugiauBičių duonelė stiprina imunitetą, slopina uždegiminius procesus, gerina kraujotaką, palaiko virškinimo ir nervų sistemos veiklą, skatina organizmo atsistatymą po ligų. Dėl sudėtyje esančių vitaminų, aminorūgščių,…
Skaityti daugiauImbieras – natūralus prieskonis ir vaistinis augalas, pasižymintis daugybe sveikatai naudingų savybių. Pasak tyrimų, jis stiprina mūsų imunitetą, gerina virškinimą, malšina uždegimines organizmo reakcijas ir…
Skaityti daugiauBičių žiedadulkės – tai augalų žiedų dulkės, kurias bitės surenka, suformuoja į granules ir parneša į avilį kaip maisto šaltinį. Jos yra natūralus biologiškai aktyvių…
Skaityti daugiauNatūralus imuniteto stiprinimas apima visapusį požiūrį: subalansuotą mitybą, kokybišką miegą, reguliarų fizinį aktyvumą ir sveiką žarnyno mikrobiotą. Imunitetui labiausiai kenkia prastas virškinimas, nuolatinis stresas ir…
Skaityti daugiauMedetkos – tai vaistinis augalas iš graižažiedžių (Asteraceae) šeimos, turintis ryškiai oranžinius arba geltonus žiedus, vertinamas visame pasaulyje dėl savo gydomųjų savybių. Šis augalas nuo…
Skaityti daugiauBičių pienelis – tai bičių darbininkių ryklės ir žandų liaukų sekretas, kuris naudojamas maitinti bičių motinėles ir jų lervas. Ši unikali biologinė medžiaga iš esmės…
Skaityti daugiauNeseniai gavau tokią žinutę. Medų reikia vartoti kasdien. Naudokite tą medų, negailėkite, netaupykit – jo nauda begalinė. Kai pradėjom bitininkauti, mano patirtis su bitėmis…
Skaityti daugiauInformuojame, kad mūsų bitininkystės ūkyje buvo sėkmingai įgyvendintas projektas, kurio metu įrengta saulės elektrinė sausumoje. Šio sprendimo įgyvendinimą iš dalies finansavo Lietuvos energetikos agentūra (LEA)…
Skaityti daugiauŠis klausimas tikriausiai yra vienas iš pagrindinių, kai kalbame apie medaus panaudojimą virtuvėje. Nesu mokslininkė, ekspertė, ar laboratorijos tyrėja, bet pabandysiu bent kiek jus užvesti…
Skaityti daugiauKurkime skonį kartu.