fbpx

Pristatymas

0,00 Eur – pristatymo kaina, kai užsakymo suma didesnė nei 35 Eur.

Moliūgas ir medus ,,Aštraus mėgėjui,,

moliugas_su_medumi

INGREDIENTAI

Mažiau nei pusę Moliūgo
2 valg. š. Medaus
Pagal skonį Aitriosios paprikos
Pagal skonį Druskos
2-3 skiltelės Česnako (smulkinto)
2-3 valg. š. Sviesto (tirpinto)
Įvairių vasaros žiedu medus

„Aukso luitas“ Vasara

Žiūrėti
 

Aprašymas

Moliūgas ir medus – aštraus mėgėjui. Moliūgas iš savęs neturi labai stipraus skonio, tačiau jį pagardinus medaus ir prieskonių marinatu – pajausi tikrą skonių sumaištį. Šiame recepte naudojami aštrūs ingredientai. Taip pagamintas moliūgas puikiai pagyvins pagrindinį patiekalą, ar taps pikantišku užkandžiu.

AŠTRIALIEŽUVIUI REIKĖS:

Moliūgo (mažiau nei pusę)

Medaus 2 valg. š.

Aitriosios paprikos

Druskos

Česnako (smulkinto) 2-3 skiltelės

Sviesto (tirpinto) 2-3 valg. š.

Gaminame

Moliūgą supjaustyk skiltelėmis, nenulupk. Sviestą ištirpink ir ataušink, česnaką susmulkink. Visus ingredientus sumaišys, nepagailėk prieskonių. Suguldyk pjaustytą moliūgą į kepimo popieriumi išklotą skardą, ir gausiai aptepk padažu iš visų pusių. Pašauk į orkaitę 200 C, kepk apie 30 min. Vis aptepk moliūgą nubėgusiu marinatu. Moliūgas suminkštės, prisigers padažo, ir bus pasiruošęs suvalgymui. Gali valgyti kaip garnyrą ar naudoti pagrindiniam patiekalui.

Aš sakiau, jog paprasčiau nebūna! O moliūgo panaudojimo begalė galimybių!

Skanaus!

 
 

Kiti receptai