fbpx

Pristatymas

0,00 Eur – pristatymo kaina, kai užsakymo suma didesnė nei 35 Eur.

Moliūgas ir medus ,,Aštraus mėgėjui,,

moliugas_su_medumi

INGREDIENTAI

Mažiau nei pusę Moliūgo
2 valg. š. Medaus
Pagal skonį Aitriosios paprikos
Pagal skonį Druskos
2-3 skiltelės Česnako (smulkinto)
2-3 valg. š. Sviesto (tirpinto)
rudens_ziedu_medus_kitchenhoney

„Aukso luitas“ Ruduo

Žiūrėti
 

Aprašymas

Moliūgas ir medus – aštraus mėgėjui. Moliūgas iš savęs neturi labai stipraus skonio, tačiau jį pagardinus medaus ir prieskonių marinatu – pajausi tikrą skonių sumaištį. Šiame recepte naudojami aštrūs ingredientai. Taip pagamintas moliūgas puikiai pagyvins pagrindinį patiekalą, ar taps pikantišku užkandžiu.

AŠTRIALIEŽUVIUI REIKĖS:

Moliūgo (mažiau nei pusę)

Medaus 2 valg. š.

Aitriosios paprikos

Druskos

Česnako (smulkinto) 2-3 skiltelės

Sviesto (tirpinto) 2-3 valg. š.

Gaminame

Moliūgą supjaustyk skiltelėmis, nenulupk. Sviestą ištirpink ir ataušink, česnaką susmulkink. Visus ingredientus sumaišys, nepagailėk prieskonių. Suguldyk pjaustytą moliūgą į kepimo popieriumi išklotą skardą, ir gausiai aptepk padažu iš visų pusių. Pašauk į orkaitę 200 ℃, kepk apie 30 min. Vis aptepk moliūgą nubėgusiu marinatu. Moliūgas suminkštės, prisigers padažo, ir bus pasiruošęs suvalgymui. Gali valgyti kaip garnyrą ar naudoti pagrindiniam patiekalui.

Aš sakiau, jog paprasčiau nebūna! O moliūgo panaudojimo begalė galimybių!

Skanaus!

 
 

Kiti receptai