Aprašymas
Vieno kąsnio užkandukas su meduje karamelizuotais svogūnais. Krimst ir nėra!
Jums reikės:
Mėlinųjų svogūnų
Silkės
Marinuotų jelapeno griežinėlių
Virtų putpelės kiaušinių
Mėgstamos juodos duonos
Česnako skiltelės
Aliejaus duonai patepti
Taip pat reikės: Smeigtukų užkandukui ir kompanijos paskanavimui
Gaminame:
Supjaustome svogūnus griežinėliais. Kepiname su aliejumi, vis pamaišant, kol suminkštėja. Tai gali užtrukti 10-20 min. Pačioje pabaigoje galime įdėti sviesto, tai suteiks malonaus skonio. Ištirpus sviestui, dedame du šaukštus medaus. Viską išmaišome ir paliekame atvėsti.
Supjaustome duoną norimo dydžio ir formos gabalėliais. Dedame į kepimo skardą ir aptepame aliejumi. Kepame orkaitėje kol gražiai apskrus.
Susipjaustome silkę, nusausiname jelapeną, perpjauname pusiau virtus putpelės kiaušinius. Galiausiai sluoksniuojame. Ant duonos dedame karamelizuotų svogūnų, silkės gabalėlį, jelapeno skiltelę ir kiaušinio puselę. Viską persmeigiame smeigtuku. Pilnas recepto video čia
Skanaus!